Geusseltpark

Geusseltpark

Naast stadion de Geusselt zijn op dit moment 336 appartementen in aanbouw. Twee appartementsgebouwen bieden ruimte voor huur- en koopwoningen in het groene Geusseltpark. Hiermee wordt een flinke impuls gegeven aan het vergroten van het aanbod van betaalbare en middenhuur woningen voor een brede doelgroep. De bouw is dit jaar gestart, naar verwachting kunnen de nieuwe bewoners medio 2025 hun intrek nemen.

Groen en ruimtelijk wonen

De bouwlocatie aan de Terblijterweg ligt op korte afstand van sportpark de Geusselt en ligt dichtbij diverse in- en uitvalswegen. De binnentuinen van de woongebouwen worden parkachtig ingericht. Naast het verminderen van hittestress biedt deze groene zone de bewoners een fijne plek om elkaar te ontmoeten. 


Koop & huur

80 appartementen en 173 studio's worden door Wonen Limburg verhuurd. De overige koopappartementen gaan zaterdag 2 september in verkoop bij Tijs & Cyril Makelaardij en Boek & Offermans Makelaars.

Kijk voor meer informatie over de koopappartementen op www.jardinmonet.nl of kom op 2 september tussen 11:00 - 13:00 langs op de bouwplaats aan de Olympiaweg in Maastricht.

Lees ook het artikel over dit project bij De Limburger