Alle projecten

Jardin Monet

Jardin Monet

Het Geusseltpark combineert de kwaliteit van wonen in een parkachtige omgeving en plekken die uitnodigen om te bewegen en te ontspannen met de nabijheid van de Maastrichtse binnenstad. hier worden drie nieuwe appartementen­gebouwen gerealiseerd, waaronder Jardin Monet, dat voorziet in een mix aan koopappartementen en luxe penthouses met elk een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage.

Ruimte voor jong & oud

Met maar liefst 13 woningtypen sluiten de appartementen in de woontoren van Jardin Monet naadloos aan op de wensen van een breed publiek. alle appartementen beschikken over een eigen balkon of loggia, veelal met uitzicht op het park of de binnentuin.

Eigen parkeerplaats

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage of een parkeerplaats aan de voorkant van het appartementengebouw. De parkeergarage is per lift rechtstreeks bereikbaar, of via het trappenhuis van Jardin Monet. De inrit bevindt zich aan de zijde van de Olympiaweg.

Duurzaamheid

Jardin Monet voldoet aan de laatste duurzaamheidseisen en is aangesloten op een gezamenlijk warmtenet en voorzien van PVT-warmtepomppanelen die bijdragen aan de duurzame energieverwekking voor het gehele plangebied.

Interesse?

Voor meer informatie zie www.jardinmonet.nl of neem contact op met een van onze makelaars Boek & Offermans of Tijs & Cyril.