Alle projecten

Woningaanbod

Jardin Monet, Maastricht

NU IN VERKOOP ● Jardin Monet combineert de kwaliteit van duurzaam wonen in een parkachtige omgeving met de nabijheid van de Maastrichtse binnenstad. Het plan voorziet in 51 koopappartementen en luxe penthouses die variëren van circa 75 tot 130m², met ieder een eigen parkeerplaats in de half verdiepte parkeerkelder.

Interesse?

Voor meer informatie zie www.jardinmonet.nl of neem contact op met een van onze makelaars Boek & Offermans of Tijs & Cyril

Lindehof, Brunssum

BINNENKORT IN VERKOOP ● Lindehof combineert de kwaliteit van wonen in een parkachtige omgeving met de nabijheid van de Brunsumse binnenstad. Met maar liefst 9 woningtypen varierend van 50 tot 170m² sluiten de woningen van Lindehof naadloos aan op de wensen van een breed publiek. Rond het besloten groene hof worden drie duurzame appartementengebouwen gerealiseerd die voorzien in een mix van studio’s, appartementen en luxe penthouses. Een eigen ondergrondse parkeergarage en twee nieuwe commerciële ruimten aan het plein completeren het geheel.

Interesse?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen aan: lindehof@rogroep.nl. Zo ontvangt u tijdig een uitnodiging voor start verkoop in het derde kwartaal van 2024.

Kloosterpark, Brunssum

BINNENKORT IN VERKOOP ● Het Kloosterpark, gelegen aan de Kloosterstraat in hartje Brunssum, bestaat uit 6 grondgebonden woningen, 5 patiowoningen en 15 appartementen. Zowel de patiowoningen als de appartementen zijn levensloopgeschikt. Zo krijgt het Kloosterpark een mix aan bewoners, van jonge professionals en gezinnen tot (zorgbehoevende) ouderen die graag dicht bij het centrum van Brunssum wonen.

Interesse?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen aan: kloosterpark@rogroep.nl. Zo ontvangt u tijdig een uitnodiging voor start verkoop in het eerste kwartaal van 2025.

Landbouwbelang, Maastricht

VERWACHT ● Dit spraakmakende ontwerp van Tuñón y Albornoz Arquitectos uit Madrid verrijkt niet alleen de skyline van Maastricht, maar biedt ook ruimte voor cultuur, horeca, sport en circa 200 woningen. 

De woningtypes variëren van studentenhuisvesting (huur) tot ruime appartementen (koop) en bedienen een brede doelgroep. Het openbare gebied wordt op spannende wijze verbonden met de Maas. Het hart van het plan is een openbare passage die de Biesenwal met het Bassin verbindt en ruimte biedt aan kleinschalige initiatieven.

Interesse?

Voor meer informatie zie  www.herbestemminglbb.eu. Wanneer u daar het contactformulier invult, ontvangt u tijdig een uitnodiging voor start verkoop in 2025.