Alle expertises

Procesbegeleiding

Procesmanagers in de aanloopfase van een bouwproject zijn zoals de bijen in ons voedingssysteem. Je merkt ze zelden op, maar zonder hun kruisbestuiving gaat het gegarandeerd mis. Je kan een procesmanager op specifieke strategische keuzemomenten inroepen of om het hele proces van idee tot realisatie te begeleiden.

Helpt je sneller starten aan de ontwikkeling

Wetgeving, een bestuurlijke context, buurtbewoners, financiële kaders, vlotte communicatie, de snelheid erin houden. Er zijn heel wat puzzelstukjes die in elkaar moeten passen vooraleer je aan de ontwikkeling van je project kan starten. Onze adviseurs houden alle details in het oog en waken over het totaalplaatje, zodat jij sneller naar de volgende fase kan.

De beste procesmanager kent de inhoud

Ervaring garandeert succes in deze sector. Een proces van een bouwproject faciliteren, doe je enkel goed met kennis van mensen, bedrijfsvoering, organisaties en vastgoedinvesteringen. Net omdat RO-groep in alle fasen van een bouwproject actief is, kunnen we in de vroegste fase het best anticiperen.

Met een groot hart voor schooldirecties

Een schooldirectie heeft de mooiste en misschien ook de moeilijkste job ter wereld. Het lijkt wel of onderwijs alle problemen in de wereld moet oplossen. Daar komen steeds kritische ouders en een groeiend lerarentekort bovenop. Dan ook nog eens een schoolgebouw ontwikkelen of renoveren? Laat dat maar ons over. We ontzorgen je in alle stappen, zodat jij kan focussen op wat echt belangrijk is.