Aanbestedingsprocedures

Aanbestedingsprocedures

Een aanbestedingsprocedure opzetten met een ervaren partner biedt je zekerheid. Voor we je opdracht in de markt plaatsen, doen we het nodige voorwerk. Om dan via een aanbesteding samen de juiste partners te selecteren.

De juiste procedure voor jouw project

Niet alle projecten hebben dezelfde aanbestedingsprocedure. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen dat je van in het begin op het juiste spoor zit, inhoudelijk en juridisch.

Eenduidige formulering van de opdracht

Concrete en ondubbelzinnige aanbestedingsdocumenten, die op elkaar afgestemd zijn en waar in heldere taal geformuleerd staat wat je wil realiseren, wat het budget is, welke voorwaarden en uitgangspunten er zijn. Zo wordt je aanbestedingsdossier, met onder andere een programma van eisen, een waardevol plan dat je op weg helpt en wat je er altijd weer kan bij nemen onderweg.

Zorgvuldige selectie van partners

De mens centraal zetten. Dat gaat niet enkel over de eindgebruiker. Dat doen we ook binnen jouw organisatie en die van de partijen waar je mee gaat samenwerken. We zijn tenslotte allemaal mensen en een contract kan nog zo goed zijn, samen in oplossingen denken maakt het leven voor iedereen prettiger.

Hulp met contracten

Wie op het eind van de aanbestedingsprocedure geen juristen in huis heeft, kunnen we helpen met het opstellen van de contracten. Geen enkele contractvorm heeft geheimen voor ons.