Resort Maastricht

Resort Maastricht

Zorgeloos genieten

Op de heuvels van Dousberg verrijst Resort Maastricht. Een bijzonder project met recreatiewoningen te midden van de natuur. Aan de grens met België en naast International Golf Maastricht, maar op 10 minuten fietsen van het levendige centrum van Maastricht.

Enerzijds beantwoordt Resort Maastricht aan de modernste wooneisen, anderzijds ademt dit project respect voor het verleden. Getuige daarvan zijn de stijlelementen van de typische Maastrichtse bebouwing die terug komen in de architectuur van het resort. Hierdoor krijgt Resort Maastricht een eigen gezicht dat zich met geen enkel ander vakantieresort laat vergelijken.

Het resort wordt in 3 fasen gerealiseerd en bestaat uit een dorp met 129 geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen. Daarnaast omhelst het een plein met 103 vakantie- en hotelappartementen en ongeveer 60 lifestyle appartementen in Maastrichtse stijl met verschillende typisch Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en een panorama-restaurant met indrukwekkend uitzicht over het heuvelland.

De verkoop van de woningen aan particuliere investeerders en beleggers verloopt zoals verwacht voorspoedig. Na oplevering zullen zij worden verhuurd en beheerd door Dormio Holidays, een organisatie die haar sporen in de recreatie heeft verdiend en diverse andere vakantieparken verhuurt en beheert. “Mensen zoeken naar alternatieven om hun geld te laten renderen, nu de rente zo laag staat en de inflatie knaagt aan hun vermogen. Recreatievastgoed is een belegging zonder risico”, verklaart Herber Blokland, de verkoopleider voor ontwikkelcombinatie Resort Maastricht.

In opdracht van Ontwikkelcombinatie Resort tekende RO groep onder meer mede voor het concept. Daarnaast is RO groep verantwoordelijk voor het projectmanagement en het voeren van de bouwdirectie. Ook de naastgelegen 27 holes golfbaan en het wellness centrum in het plangebied zijn enige jaren geleden onder regie van RO groep gerealiseerd.